Logo
Zo houd je je relatie spannend!
30 Apr 2019

Zo houd je je relatie spannend!

Post by Camilla

Met kinderen in huis bestaat het gevaar dat je relatie in een sleur terecht komt. Praten jullie nog met elkaar? Knuffelen jullie nog? De spanning en de pássie die jullie relatie in het begin had is verdwenen voor gekeuvel over de was, de boodschappen en wie het verhaaltje gaat voorlezen in bed. Hoogste tijd om die spanning in jullie relatie terug te brengen! Met deze tips houd je je relatie zeker spannend!

1. Toon ‘nieuwe’ interesse

Jullie zijn al langer samen. Na al die jaren weten jullie alles van elkaar en kunnen jullie elkaars zinnen aanvullen door alleen maar naar elkaar te kijken. Veel stellen die langer bij elkaar zijn geloven dat ze elkaar door en door kennen. Maar is dat wel zo? Durf eens met nieuwe interesse naar je partner te kijken en probeer open te staan voor nieuwe informatie. Neem niet zomaar aan dat je toch wel weet wat je partner denkt. Vraag het, sta open voor partner.

2. Vertel elkaar je diepste geheimen

Iedereen heeft ze. Jij ook en je man ook! Vertel een geheim met een spannende lading. Waar denk je bijvoorbeeld aan tijdens de sex? En wat zijn je stiekeme fantasieën in bed? Er is er vast wel een geheimpje welke je eigenlijk niet durft te vertellen of je schaamt je. Vertel juist die! Het is belangrijk dat jullie samen wat delen en erom kunnen lachen, dat brengt jullie weer dichter bij elkaar!

3. Onderneem samen spannende dingen

Of je nou gaat bungee jumpen, parachute springen, een lesje kickboksen volgen of samen een enge film of juist een erotische film gaat kijken. Samen spannende dingen doen levert samen spannende herinneringen op! Een ervaring die je niet snel zal vergeten en waar jullie zeker nog enthousiast over zullen hebben.

4. Sex helps

Intiem contact tussen stelletjes is belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat mannen zich gek genoeg juist meer verbonden met hun partner als lichamelijke intimiteit hebben en samen dingen ondernemen. Pak je agenda er dus maar bij en plan die sexdates gewoon in de agenda. Dat mag ook gewoon stiekem, zodat je hem kunt verassen en verleiden. Zeker weten dat je dan 10 punten scoort op een spannende avond!

5. Doe iets – in de slaapkamer – wat je nog nooit gedaan hebt!

Laat voor eens al je grenzen varen. Letterlijk, doe iets wat je nog nooit eerder hebt gedaan. Lapdance? Go for it! Strippokeren? Waarom niet! Een rollespel in de bedroom? Yes please! Wat jullie ook besluiten te doen, ga er voor en enjoy it! Leef je in in je rol!

Hoe spannend is jullie relatie en hoe houd je je relatie spannend?

0 Comments